Ontspanningssessie

Hoe fijn zou het kunnen zijn om alleen de ontspanning te mogen ervaren die hypnose, oftewel trance, teweeg brengt? Sommige mensen vinden het namelijk niet nodig om direct in therapie te gaan, maar vinden het wél heerlijk om even volledig te kunnen ontspannen. Na deze ontspanningssessie, ervaren cliënten een enorme dosis positiviteit en gaan ze met een energieboost de deur uit! Daarnaast ervaren veel cliënten altijd wel één of zelfs meerdere (nieuwe) inzichten, waardoor ze, bij wijze van spreken, met een cadeautje naar huis gaan! Wie wil dat nou niet? Bij Het Innerlijk Huis kan het!

Voorafgaand aan een ontspanningssessie, is het niet nodig om een uitgebreide intake te houden, zoals bij therapie het geval is. Wel is het noodzakelijk om een aantal belangrijke gegevens van jou, als cliënt, te weten. Dit in verband met onder andere eventuele contra-indicaties voor hypnose. We bespreken dit in eerste instantie kort via een telefonisch of online kennismakingsgesprek. Vervolgens duurt de eerste afspraak 75 minuten, waarbij we in het eerste kwartier de administratieve zaken op orde stellen en de rest van de tijd ervaar je een diepe, helende ontspanning tijdens een prachtige reis in je onderbewuste via trance. De afspraken voor de ontspanningssessies hierna, duren altijd 60 minuten. 

De tarieven van ontspanningssessies zijn iets anders dan van een therapiesessie, aangezien er achteraf geen uitgebreid verslaglegging gedaan hoeft te worden. Het is overigens ook heel goed mogelijk om deze sessies op afstand via Zoom, te geven. Hiervoor geldt het speciale tarief Zorg op afstand.

Gun jij jezelf dit cadeau? Maak dan vandaag nog een afspraak, zodat je gauw op ontdekking in jouw onbewuste kan gaan om te ervaren wat voor moois het jou kan brengen! 

Tarieven